Sztárok

Törőcsik Mari visszavonul

A nyolcvanadik évében járó díva szerint eljött az ideje, hogy visszavegyen a tempóból.

Az őt kezelő orvosok a Cannes-ban is nyertes színészt eltiltották a hosszabb színpadi vagy forgatási jelenlétet igénylő szerepektől. Ezért legújabb munkáiban már csak rövid jelenetekben láthatjuk Törőcsik Marit.

Törőcsik Mari visszavonul

Törőcsik a ripost.hu-nak nyilatkozott arról, miért mondott le az utóbbi időben számos fellépést, majd egy váratlan bejelentést tett:

“Egészen biztos vagyok benne, hogy engem a munka tart életben. Nem panaszkodom, a klinikai halálomhoz és a súlyos hörghurutomhoz képest kielégítő az állapotom. A szeszélyes időjárás miatt gyakran sajog a kezem, gyenge vagyok, de ebben a korban ez említésre sem méltó. Zsótér Sándor felkért, hogy szerepeljek egy színdarabban, amit pár hónap múlva kezd majd játszani a Nemzeti Színház. Én azonban úgy döntöttem: nem vállalom. Túl megerőltető már nekem egy új darab, bele kell törődnöm, hogy drasztikusan lassítani kell, és örülni az életnek – avatta be terveibe a lapot a kétszeres Kossuth- és  Jászai Mari-, valamint Balázs Béla-díjas magyar művésznő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top