Sztárok

A csontsovány Angelina Jolie rémisztő pálcikalábai

A Kung Fu Panda legújabb részének bemutatója után nem a filmről beszélnek Hollywoodban, hanem arról, milyen rémisztően festett Angelina Jolie.

Hogy a színésznő sovány, az már nem is hír. Angelina Jolie 37 kilóra fogyott nyáron, amivel címlapokra került, és akkor arról lehetett hallani: a férje ultimátumot adott neki, hogy amennyiben nem kezelteti magát, elválik tőle és viszi a hat gyereküket.

Bár Brad Pitt és Angelina Jolie boldognak tűntek a közös filmjük premierjén, a Kung Fu Panda 3. bemutatóján nem úgy nézett ki, mintha a színésznő kezeltette volna az étkezési zavarait az elmúlt fél évben.

Csontsovány Angelina Jolie rémisztő pálcika lábai

Miközben a premier előtt mindenki nagyon várta a mesefilmet, a bemutatón és utána csak Angelina Jolie lába volt a téma. “Az a térd túl kemény ahhoz, hogy hozzáérjünk” – írta az egyik amerikai oldal.

Csontsovány Angelina Jolie rémisztő pálcika lábai

Angelina Jolie általában nadrágban vagy hosszú ruhában lép a nyilvánosság elé, ezért azt nem lehet tudni, hogy vajon mikor is fogyott ilyen sokat. A karja éppen olyan csontsovány, mint az elmúlt években, csak az arca tűnt beesettebbnek. 

Csontsovány Angelina Jolie rémisztő pálcika lábai

Ahogyan ezt Brad Pitt elmondta, a feleségét sokszor annyira lefoglalja a hat gyerek nevelése és a munka, hogy enni már elfelejt.

Csontsovány Angelina Jolie rémisztő pálcika lábai

Bár Angelina Jolie azt állítja, hogy világéletében sovány volt, és hogy nem érzi akkora problémának a kilóit, mint amekkorát csináltak belőle, visszanézve a régi képeket, azért némileg érthető, miért aggódnak a színésznő egészségéért annyian.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top