Sztárok

Csobot Adél : nem leszek főállású anyuka

Csobot Adél azt vallja, érzi, hogy mikor halad életében a jó és mikor a kevésbé járható úton. Így lesz anya is, ösztönösen.

Csobot Adél és Istenes Bence első gyermeküket várják, de ahogy azt a Sztárban sztár énekesnője elmondta, ő nem nagyon tervez előre. Szereti a pillanatot megélni, most épp azt, hogy várandós, ráadásul élete szerelmétől, Bencétől, akit már társának tart.

“Boldog vagyok, fantasztikus, hogy mindez velünk megtörténik, és ilyen fiatalon! A mai világban nagyon fiatal szülőnek számítunk, amikor a legtöbben tologatják a családalapítással járó felelősségvállalást. Nyilvánvalóan az ember egy gyermekkel a pocakjában nem nagyon tervezhet előre, soha nem tudni, mi hogyan történik majd. Nálam az soha nem merült fel gondolatban sem, ha egyszer majd állapotos leszek, onnantól kezdve majd örökre otthon maradok, és főállású anyukaként élem tovább az életem. Én nem ilyen típusú lánynak érzem magam! Folyton pörgök. Persze tudom, hogy ez egyfajta önzőség, de vannak vágyaim, álmaim, amit 21 évesen még nem pipáltam ki, így természetesen ezekért édesanyaként is küzdeni fogok, elsősorban azért, hogy a gyermekemnek a legjobb legyen” – mesélte Csobot Adél a delmagyar.hu-nak.  

Közzétette: Csobot Adél – 2016. január 1.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top