Sztárok

A 41 éves Penelope Cruz tíz évet letagadhatna

A spanyol filmes gálára, a Feroz Filmes Díjátadóra érkezik Penelope Cruz. Ha nem tudod, melyik kép készült most és melyik tíz éve, talán ki sem találod.

Igaz, hogy a színésznő szemöldöke megváltozott, de nagyjából ennyi a különbség. Penelope Cruz ma éppen olyan, mit tíz évvel ezelőtt. 

A 41 éves Penelope Cruz tíz évet letagadhatna

A mindig is sovány színésznő két gyerek után is sokat ad arra, hogy megőrizze az alakját, de ahogy mondta: hálás a szerencsés géneknek is. “Bár a derekam már nem olyan, mint volt, de most sokkal boldogabb vagyok, mint egykor.”

Hogy neki a 40 az új 20, azt Penelope Cruz már korábban is elmondta, és láthatóan tényleg elégedett magával és az életével.

A 41 éves Penelope Cruz tíz évet letagadhatna

A Golden Globe-nak megfelelő madridi gálán tündöklő színésznő azért nem csak dicséretet kapott, mert sokan túlságosan is vékonynak találták a lábát, amiért Angelina Jolie-hoz hasonlították Cruzt. Pedig a spanyol sztár gyakorlatilag semmit sem változott az elmúlt évekhez képest.

“Ilyen egy természetesen sovány nő lába, látszik rajta, hogy egészséges” – írta az egyik spanyol női lapnak megszólaló orvos.

2006 és 2016
2006 és 2016

Összehasonlítva a régi és az új képeket, valóban kár lenne betegesnek minősíteni a 41 éves Penelope Cruzt, aki bomba formában van.

2006 és 2016
2006 és 2016

Közelebbről megnézve sem látszik, hogy a két kép között eltelt tíz év:

2006 és 2016
2006 és 2016

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top