Sztárok

A Dal 2016: baleset érte az egyik zsűritagot, Both Miklóst

Both Miklós, A Dal 2016 egyik új zsűritagja január elején egy népzenegyűjtőúton járt Ukrajnában, ahol baleset érte és eltörte a lábát.

A kéthetes huculföldi útján Both Miklós egyik célállomása egy aprócska település volt Ukrajnában. A falu híres arról, hogy lakói erősen őrzik hagyományaikat, dalaikat, és megadják a módját az ortodox karácsony megünneplésének is.

“A téli útviszonyok miatt a települést nem lehetett megközelíteni autóval, ezért egy 1,5 órás túrázással értük el a célállomást” – mesélte A Dal 2016 zsűritagja. Már a falu határánál jártak, amikor egy befagyott patak választotta el őket a célponttól. A patakátkeléskor beszakadt a jég Both Miklós alatt, akinek a balesetben eltört a lába.

Dal 2016: baleset érte az egyik zsűritagot, Both Miklóst

“Sosem hittem volna, hogy egy patakon való átkeléskor fog baleset érni. A helyiek rögtön a segítségünkre siettek. Nehéz helyzetben voltunk, mert tudtam, hogy törött lábbal nem tudom megtenni visszafelé az utat. Mivel autóval nem lehetett a környéken közlekedni, lóháton vittek el a legközelebbi kórházig, ahol első körben stabilizálták a lábam” – nyilatkozta Both Miklós a balesete kapcsán.

Bár a A Dal 2016 zsűritagja szombat esti műsorban már találkozhatunk vele!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top