Sztárok

Horányi Julit megihlette a szerelem

Horányi Juli, köszöni szépen, nagyon boldog, és ez sugárzik belőle. Az énekesnő a Dzsungel könyvének egy dalával kívánt kedvenc darabjának boldog születésnapot a közösségi oldalán, ráadásul az egyik legszebb, legérzelmesebb nótát választotta.

Horányi Juli, mielőtt egy ország megismerte volna az X-Faktorban, főként jelmeztervezőként dolgozott, így vett részt több produkcióban is a Vígszínházban. A társulat ma ünnepli A dzsungel könyve című előadás 20. születésnapját. Horányi Juli közösségi oldalán köszöntötte a két évtized alatt eddig 1100 előadást megélt zenés játékot.

“Sokan a kortársaim közül már gyerekkorukban látták A dzsungel könyvét, én viszont akkor találkoztam vele először, amikor a nagyváradi előadás jelmezeit terveztem” – árulta el Juli a NL Cafénak. “Akkor a munkafolyamat előtt néztem meg a Pesti Színház előadását, nagyon tetszett maga a koncepció és a dalok is.”

A szerelmes Horányi Juli a szülinapon egy a közösségi oldalára feltöltött érzelmes dallal köszöntötte a zenés játékot. “A Beszél a szél a kedvenc dalom A dzsungel könyvéből, ezért gondoltam, hogy eléneklem, és ezzel köszöntöm fel a Vígszínház csapatát, hiszen jelmeztervezőként már többször dolgoztam a társulattal.”

Beszél A Szél- Dzsungel Könyve

Mára két meglepetéssel készültem nektek!Íme az első: ma 20 éves a Dzsungel Könyve előadás, és ma este,1100. alkalommal láthatjátk a nézők ezt a fantasztikus alkotást! Ezzel a videóval szeretném köszönteni az alkotókat, az összes eddigi szereplőt és gratulálok az előadás töretlen sikeréhez.Köszönöm a közreműködést zenész barátaimnak, Bubnó Lőrincnek, aki gitáron, Horváth Bálintnak, aki pedig zongorán kísért! :)Video: Rone AnikóVígszínház

Közzétette: Horányi Juli YOULÏ – 2016. január 28.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top