Sztárok

A Dal 2016: élő adásban lett rosszul Tóth Andi

A helyszínen lévő orvos azonnal ellátta Tóth Andit, akit partnerével, Berkes Olivérrel a tévénézők szavazatai vittek tovább A Dal 2016 középdöntőjébe.

Az X-Faktor egykori győztese, Tóth Andi rosszul lett szombat este az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyének harmadik elődöntőjén, éppen amikor a továbbjutók sorakoztak fel a színpadon. A fiatal énekesnőre – akit szimbolikusan már eljegyeztek – az izgalomtól és a feszültségtől jött rá a rosszullét A Dal 2016 színpadán.

A helyszínen volt egy orvos, aki azonnal ellátta az énekesnőt, stabilizálta az állapotát. Tóth Andi az MTVA szombat esti közleménye szerint már jól érzi magát – olvasható a hirado.hu oldalán.

Az énekesnő a közösségi oldalán is megnyugtatta a rajongóit, hogy már jól van: “Mindenkinek köszönöm a szavazatokat és persze az aggódást is ! Már jobban vagyok,és igyekszünk még jobbak lenni a következő adásra !”

Színpadddddd ????????????

Posted by Tóth Andi hivatalos oldala on Saturday, February 6, 2016

Tóth Andi és partnere, Berkes Olivér egyébként – a tévénézők szavazatai nyomán – továbbjutott A Dal 2016 középdöntőjébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top