Sztárok

Nyugodjunk meg, Daniel Craig nem vágja fel az ereit

Daniel Craig igent mondott egy 20 részes sorozatra, ezért nem lesz ideje egy újabb James Bond-filmre. Állítólag fel is vágná az ereit, ha ismét 007-es ügynök lenne.

Az egész brit sajtón, aztán a világ több médiatermékében is végigsöpört a hír, hogy Daniel Craig inkább felvágná az ereit, mintsem hogy újra James Bond bőrébe bújjon. Ráadásul titokban leszerződött egy 20 részes amerikai sorozathoz, a Purity mellett pedig nem is lenne ideje az ügynököt eljátszani.

A 47 éves színésztől pedig ennek kapcsán idéztek is: “Inkább felvágnám az ereimet, mintsem hogy újra James Bond legyek. Más kihívásokra vágyom. És le…om, ki lesz a következő Bond, sok sikert neki!”

Nyugodjunk meg, Daniel Craig nem vágja fel az ereit

Mindezzel csak két probléma van. Az egyik, hogy az ominózus idézet még jóval korábban, tavaly a James Bond-premieren hangzott el Daneil Craigtől, aki azt mondta, hogy most egy ideig nem akarna 007-es ügynök lenni, mert nagyon megterhelő a forgatás. Sőt hozzátette, hogy kezd ebből kiöregedni, de pénzért még igent mondana a szerepre. Az pedig, hogy nem érdekli, ki jön utána, még érthető is, ahogyan az is, hogy sok sikert kívánt az utódjának.

A másik gond ezzel a történettel, hogy Daneil Craig összesen négy James Bond-filmet forgatott tíz év alatt, tehát az idejébe éppenséggel belefér egy 20 részes sorozat is. Szóval mindenki megnyugodhat, Craig nem vágja fel az ereit, és nem lehet tudni, őt kérik-e fel következőnek is az ügynök szerepére, vagy éppen valaki mást.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top