Sztárok

Tom Cruise arcán röhög a világ

Valahogy mindenkit megihletett Tom Cruise arca, amit pedig először észre sem vettünk a BAFTA díjátadón, mert annyira más volt a középpontban.

Kezdjük azzal, hogy a BAFTA idén Leonardo DiCaprióról szólt, legalábbis nagyobb részt a hozzá kapcsolódó hírekről. Kap-e majd Oscart is, mit mondott neki Kate Winslet, aztán a nagy tömegben valahogy elsiklottunk a Tom Cruise-zal közös képe felett. Hát kár volt.

Tom Cruise arcán röhög a világ

És akkor mutatjuk közelebbről, mi az, amiért az interneten különböző közösségi oldalakon, cikkekben, hozzászólásokban cikizik a színészt.

Tom Cruise arcán röhög a világ

Hasonlították a bamijáni Buddhához, de egyesek szerint a brit–dán komikus, író, Sandi Toksvig arcát húzták rá Tom Cruise fejére. 

A buddha egy jó hasonlat volt
A Buddha egy jó hasonlat volt

Hogy valójában mi történt az 53 éves Tom Cruise-zal, arra csak tippelni lehet. Mostanság Hollywoodban divatos eljárás ez a fejet eleinte kicsit torzzá tevő szépészeti beavatkozás, amely néhány hét alatt kisimítja a bőrt és a páciens többé-kevésbé elkezd magára hasonlítani. Ilyen volt Uma Thurman és Renée Zellweger arca, valamint Meg Ryan arca is.

Tom Cruise arcán röhög a világ
Cruise tényleg Toksvogos egy kicsit, vagy egy kicsit jobban
Cruise tényleg toksvogos egy kicsit, vagy egy kicsit jobban

Ki tudja, mi lesz Tom Cruise következő átváltozós fázisa, talán ő is a szerencsések között van, akik inkább hasonlítanak majd magukra – kicsit ránctalanabban –, mintsem hogy örökre eltorzuljanak a vonásai.

Tom Cruise arcán röhög a világ

A decemberi képeken mindenesetre még látszik, hogy a kezeléseket akkor még nem kezdték el. És igazság szerint jobban is nézett ki.

A decemberi képhez viszonyítva látványos a változás
A decemberi képhez viszonyítva látványos a változás

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top