Sztárok

Katherine Heigl fehérneműben fetreng a férjén

Meghitt és szexis képeket töltött fel a közösségi oldalára Katherine Heigl, aki ezúttal a férjével dolgozik együtt.

Amióta összekerültek, Katherine Heigl és Josh Kelley is azt hallgatták: ők bizony nem egy összeillő pár, ez a kapcsolat nem tart majd sokáig. Azóta eltelt közel tizenegy év, a házaspár pedig boldogabb nem is lehetne. A róluk megjelent legutóbbi közös fotók is ezt bizonyítják. A színésznő egyelőre nem sokat árult el arról, miért éppen egy szexis fehérneműben ölelgeti a férje a fotón, de azt ígéri, hamarosan kiderül.

Been working on a secret project with @joshbkelley. The clock's ticking! Stay tuned… #ItsYourMove @forloveandlemons @lnaclothing

Katherine Heigl (@katherineheigl) által közzétett fénykép,

Persze nem ez az első alkalom, hogy Katherine Heiglt csipkés melltartóban látjuk, hiszen a romantikus filmekben is gyakran lekerült róla az ing. De ez azért mégis csak más.

A 37 éves Katherine Heigl két gyereket nevel a férjével, de olyan távol tartják magukat a nyilvánosságtól, amennyire csak lehet. Noha Josh Kelley zenészként dolgozik, és a színésznőnek is akad bőven felkérése, mindkettőjük előrébb helyezte a magánéleti boldogságot, mint a szakmai sikereket. Amikor pedig együtt jelennek meg egy eseményen, akkor látszik, hogy jó döntést hoztak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top