Sztárok

Ebben a műsorban tér vissza Ördög Nóra – Ilyen lesz a tavasz a TV2-n

Visszatér a TV2 képernyőjére a Nagy Duett, az Összezárva Firderikusszal és a Hal a tortán is. És kezdődik a Kismenők. Ördög Nóra új műsort kap.

Áprilistól minden héten két nagyszabású showműsor várja a nézőket. Visszatér a TV2 képernyőjére A Nagy Duett, amelynek műsorvezetői, Liptai Claudia és Majka lesznek. Új műsorként elindul A Kismenők című tehetséggondozó produkció, Ördög Nóra és Tilla vezetésével. Ahogyan arról már beszámoltunk, visszatér a képernyőre az Összezárva Friderikusszal is.

A hétköznap újra celebek mutogatják meg a konyhájukat. Új részekkel tér vissza a Hal a tortán. A műsorban immár Kovács Lázár fog meglepő feladatokat adni a sztároknak. Új gamshow is indul a csatornán. Drágám, add az életed! című műsorban a hölgyek különböző próbatételek teljesítésével tesztelik párjaik rátermettségét. Folytatódik a SuperTV2 celebrealityje, az Édes Élet.

Hajdú Péter is vadonatúj szórakoztató show-val érkezik, indul a Showtime Hajdú Péterrel.

Lesz még Ízes élet Pataky Péter séf vezetésével, valamint új műsorvezetővel, Erdélyi Mónikával folytatódik az Egészség Klinika. Az autók szerelmeseit Istenes László várja az a’la Carban, a divatkedvelőket a Tűsarok Orosz Barbarával és a Trendmánia Görög Zitával, míg az otthonszépítés iránt érdeklődőket az Otthon a kertben és a Falforgatók című magazinok.

Minden hétköznap új epizódokkal folytatódik a Jóban Rosszban.

Sorozatok közül új részekkel érkezik a Sherlock és Watson (Elementary) a TV2-re, de Halle Berry is látható lesz A létezés határa (Extant) című sci-fi sorozatban. Érkezik a A halál kardja (The Bastard Executioner) és a Bukott angyalok (Dominion).

Ebben a műsorban tér vissza Ördög Nóra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top