Sztárok

Rihanna Work című új klipje kiveri a falat

Rihanna új klipjében minden van, ami egy lepukkant, drogos bárban elvárható. Ráadásul az énekesnőt nem takarja felülről semmi. Simán látszik minden!

Extradurvára sikerült Rihanna legújabb klipje, a Work. A videóban tényleg minden van, amire egy drogtanyán számítanánk. Twerkelő nők, túlfűtött hangulat, szanaszét heverő piásüvegek és felcsúszott miniszoknyák. Rihanna azonban teljes valójában – de úgy, ahogy mondjuk –, szinte semmit sem takaró felsőben, a videoklip második felében látható inkább. Ott vonaglik, mellbimbót mutogat és szerzőtársa, Drake ölében ücsörög.

Szóval önmagában a klip elég túlfűtött, mint amilyen manapság Rihanna. A YouTube pedig már le is tiltotta. Mutatjuk, miért:

Rihanna – Work című új klipje kiveri a falat

Itt egy másik ok:

Rihanna – Work című új klipje kiveri a falat

A klip egyébként az új divatnak megfelelően több mint 7 perces, ami annyit tesz, hogy két videót forgattak és egymás után vágták őket. Az első részben a drogtanyás vonal, a másodikban a szülinapos Rihanna rázza, dörgöli, amije van, és minden férfi, de legfőképpen Drake falnak megy tőle. Elég szexi, elég mocskos, ezt pedig ugye a videómegosztó is így gondolja. Szerintük egyesek számára kifogásolható a tartalom. 

Mutatjuk tovább, hogy mi lehetett a gond:

Talán Rihanna kendőzetlen keble, az egész, ahogy van.

Rihanna – Work című új klipje kiveri a falat

Ugye?! Itt egy másik, közelebbről.

Rihanna – Work című új klipje kiveri a falat

Itt pedig a teljes, hétperces videoklip, amit megkaparintottunk, és nem mellesleg Rihanna is itt van, aki rázza, tolja, csücsül, vonaglik, táncol, ja és énekel!

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top