Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Liptai Claudiát és Tillát szívatja Lázár Chef

Azt nem kell bizonygatni, hogy Tilla és Liptai Claudia összeszokott páros. Most viszont új szerepben próbálják ki, mit tudnak.

Március 16-án megújulva tér vissza a TV2 képernyőjére a Hal a tortán – A küldetés. A hétköznap esténként jelentkező gasztroreality új szakértője Kovács Lázár, azaz Lázár Chef. A szakács trükkös módon igyekszik megnehezíteni a házigazdák főzését.

A küldetés részeként nincs többé nagy bevásárlás, Lázár egy kvízjátékban teszteli a sztárok tudását, akik a megszerzett pontok alapján kapják meg az alapanyagokat. Ideális esetben azokat a hozzávalókat szerzik meg, amikre valóban szükségük van a tervezett ételekhez, kevesebb pont esetén egy közepesen nehéz menühöz való kosarat kapnak, és ha gyengén teljesítenek, akkor

egy nagyon nehéz ételsor alapanyagait “nyerik”.

Ha mindez még nem lenne elég, a főzésre összesen három órájuk van, és jó pár nehezítő tényező is szerepet kap, például:

  • óriás fakanállal kell kevergetni az ételt,
  • vagy épp szumóruhában teljesíteni a küldetést.

A megszokottól eltérően egymás füle hallatára pontozzák a házigazda vacsoráját a vendégek, és ettől a szezontól Lázár is véleményez és pontoz.

Liptai Claudia és Tilla új feladatot

“A műsor új szabályainak köszönhetően igazán izgalmas lesz a főzés, hiszen a sztárok nem mindig azt készítik, amit szeretnének, sőt! Garantálom, hogy nem lesz könnyű dolguk! Küldetésre fel!” – mondta Lázár Chef.

Az első adáshéten párokban főznek a sztárok. Az esküvői ruháktól ihletett Liptai Claudia a felsőtestet villantó Tillával, Sipos Peti a testvérével, Tamással, míg Tóth Vera a húgával, a nemrég durva dekoltázst posztoló Tóth Gabival száll versenybe a legjobb szakács címért.

Girl power!!!! :))))@liptaiclaudia @tothgabi @verajuska ????????✌

Közzétette: Till Attila hivatalos oldala – 2016. február 22.

Címlap

top