Sztárok

Liptai Claudiát és Tillát szívatja Lázár Chef

Azt nem kell bizonygatni, hogy Tilla és Liptai Claudia összeszokott páros. Most viszont új szerepben próbálják ki, mit tudnak.

Március 16-án megújulva tér vissza a TV2 képernyőjére a Hal a tortán – A küldetés. A hétköznap esténként jelentkező gasztroreality új szakértője Kovács Lázár, azaz Lázár Chef. A szakács trükkös módon igyekszik megnehezíteni a házigazdák főzését.

A küldetés részeként nincs többé nagy bevásárlás, Lázár egy kvízjátékban teszteli a sztárok tudását, akik a megszerzett pontok alapján kapják meg az alapanyagokat. Ideális esetben azokat a hozzávalókat szerzik meg, amikre valóban szükségük van a tervezett ételekhez, kevesebb pont esetén egy közepesen nehéz menühöz való kosarat kapnak, és ha gyengén teljesítenek, akkor

egy nagyon nehéz ételsor alapanyagait “nyerik”.

Ha mindez még nem lenne elég, a főzésre összesen három órájuk van, és jó pár nehezítő tényező is szerepet kap, például:

  • óriás fakanállal kell kevergetni az ételt,
  • vagy épp szumóruhában teljesíteni a küldetést.

A megszokottól eltérően egymás füle hallatára pontozzák a házigazda vacsoráját a vendégek, és ettől a szezontól Lázár is véleményez és pontoz.

Liptai Claudia és Tilla új feladatot

“A műsor új szabályainak köszönhetően igazán izgalmas lesz a főzés, hiszen a sztárok nem mindig azt készítik, amit szeretnének, sőt! Garantálom, hogy nem lesz könnyű dolguk! Küldetésre fel!” – mondta Lázár Chef.

Az első adáshéten párokban főznek a sztárok. Az esküvői ruháktól ihletett Liptai Claudia a felsőtestet villantó Tillával, Sipos Peti a testvérével, Tamással, míg Tóth Vera a húgával, a nemrég durva dekoltázst posztoló Tóth Gabival száll versenybe a legjobb szakács címért.

Girl power!!!! :))))@liptaiclaudia @tothgabi @verajuska ????????✌

Közzétette: Till Attila hivatalos oldala – 2016. február 22.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top