Sztárok

Katy Perry és Orlando Bloom első szerelmes képei

Tényleg minden elkövettek, hogy addig tartsák titokban a kapcsolatukat, ameddig lehet, de Katy Perry és Orlando Bloom szerelme túlságosan nyilvánvaló. Íme az első szerelmes képek!

Semmi sem lehet nehezebb, mint eltitkolni a nyilvánosság elől egy szerelmet, amelyet legszívesebben világgá kürtölne az ember boldogságában. Azt egyelőre nem tudni, pontosan mikor kezdődött a két sztár kapcsolata, de Orlando Bloom és Katy Perry a Golden Globe-gála óta nagyító alatt élik az életüket, mivel lehetetlen volt nem észrevenni a vonzódásukat.

Akkor még a “jó barátok vagyunk” magyarázattal éltek. Mielőtt megmutatnánk a legfrissebb fotókat, érdemes vetni egy pillantást a gála képeire. Egyértelműen azoknak lett igazuk, akik nem hittek a magyarázkodásnak:

Megnézem
Összes kép (1)

Mondhatnánk, hogy Bloom és Perry lebukott, amikor egy barátjuk születésnapi partijáról kikerült egy kép a közösségi oldalra, és bár nem voltak megnevezve, azért a kép csak eljutott a sajtóhoz. DE, csak most először láthatunk igazi szerelmes fotókat a párról, miután Hawaii szigetén lefotózták őket. Ezúttal pedig úgy tűnt, nem is igyekeznek elbújni a fotósok elől.

Katy Perry és Orlando Bloom első szerelmes képei

Sőt, némelyik kép mintha már túlságosan is egyértelmű lenne, mintha csak túl akartak volna lenni a nyilvános bejelentésen.

Orlando Bloom állítólag már a kisfiának is bemutatta szerelmét, és nagy az összhang az ötéves Flynn és Katy Perry között.

Ennek ellenére egyeseknek nagyon gyanús a kapcsolat. “A testbeszédüket elnézve ez a szituáció csak egy hajszálnyira van a kínostól” – írta az egyik hozzászóló a képek alá, aki szerint a 31 éves énekesnő egyáltalán nem tűnt boldognak.

Mások szerint viszont nagyon is összeillő páros: Perry éppen olyan, mint a színész ex-felesége, Bloom pedig belepasszol az énekesnő típusába.

Katy Perry és az exe, Russell Brand - Orlando Bloom és az ex felesége, Miranda Kerr
Katy Perry és az exférje, Russell Brand – Orlando Bloom és az exfelesége, Miranda Kerr
Katy Perry és Orlando Bloom első szerelmes képei
Bloom és Perry is az exéhez hasonlót választott

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top