Sztárok

Itt az ítélet: Oszter Sándor közmunkára megy

2014. február 11-én Oszter Sándor a MOM Park mélygarázsában nekiment egy márványoszlopnak. A történet, mondhatni, szappanoperaként folytatódott.

Ittas volt, nem volt ittas? A színész története tele volt kibogozhatatlan szálakkal, de ami biztos: tavaly júniusban vádat emeltek Oszter Sándor ellen, és később elképesztő dolgok hangzottak el a tárgyaláson.

Oszter Sándor közmunkára megy

A Bors információi szerint a bíróság ítélete szerint Oszter Sándor két és fél évig nem vezethet, és 140 óra közmunkát róttak ki neki. A színész 2014. február 11-én terepjárójával nekiment a budapesti MOM Park bevásárlóközpont mélygarázsában az egyik márványoszlopnak.

Az intézkedő rendőrök később vérvételre vitték, mely után kiderült, hogy Oszter ittas volt. Az intézkedés során 2,17–2,29-es véralkoholszintet állapítottak meg nála, ami 8-10 felesnyi töménynek felel meg. Oszter korábban azzal védekezett, hogy azt követően fogyasztott alkoholt, hogy leállította a kocsiját, és felment a plázába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top