Sztárok

Már biztos: Gönczi Gábor távozik az RTL Klubtól

Vége a találgatásoknak, Gönczi Gábor távozását megerősítette az RTL Klub, ahogy azt is, hogy más csatornánál keresi a jövőben a kihívásokat.

Gönczi Gábor távozását találgatják a Blikk cikke óta, de nem kellett sokat várni a hivatalos megerősítésre. Az RTL Klub maga jelentette be, hogy a Fókusz műsorvezetője másik csatornánál keresi a lehetőségeket mostantól.

Már biztos: Gönczi Gábor távozik az RTl Klubtól

A távozás nem azonnali, a következő hetekben Gönczi Gábor még műsorvezetőként látható lesz a Fókuszban. A magazinműsor nyárra viszont teljesen megújul: új főcímet kap, Barabás Évi pedig új váltótársat.

“Szerencsére a Fókusz szerkesztőségében számtalan tehetséges riporter dolgozik, közülük kerül majd ki az új műsorvezető”  mondta el Jakab Ádám, a Fókusz főszerkesztője.

Ahogy az RTL Klub nézői tavaly tavasszal és ősszel már megszokhatták, a Fókusz hamarosan új időpontban jelentkezik, a Farm című műsor március 21-ei indulásának napjától a Híradó előtt, hétköznaponként 17.25-től lesz látható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top