Sztárok

Ijesztő dolog történt Majkával

Majka nemrégen annyira túlhajtotta magát egy edzésen, hogy utána másfél órán át kellett fekve pihennie. Miközben szívbeteg.

Majoros Majka Pétert eddig két ízben műtötték meg szívbetegség, pontosabban szívritmuszavar miatt. Az elfoglalt showman azonban kíméletlen tempót diktál önmagának, emellett pedig ökölvívóedzéseken is részt vesz. Majka saját Facebook-oldalán számolt be egy nemrég történt, ijesztő eseményről:

Ijesztő dolog történt Majkával

“Ma nyomtam egy másfél órás zorall tréninget Norbert Harcsa barátommal, és pont úgy, mint a múlt héten, az edzés után egy-másfél órával olyan fáradtság tört rám, hogy le kellett feküdnöm. De nem az a jó, edzés utáni fáradtság, ha­nem szar közérzet, kimerültségérzet. Aztán egy óra múlva felébredtem, és tizenöt perc »kamillázás« után az ágyban jobban vagyok! Ez mitől lehet? Kérdezem sportoló barátaimat. Szedek rendesen multivitamint és magnéziumot (…)” 

Bár Majkának négy évvel ezelőtti műtétje után sokféle gyógyszert kellett szednie, azóta tünetmentes. Edzései során pedig kizárólag vitaminokat használ.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top