Sztárok

Madonna megalázott egy 17 éves lányt a színpadon

Alig néhány órával azután, hogy Madonna a színpadon megalázta az egyik rajongóját, már mindenki tudja a lány nevét. A 17 éves ausztrál tini már interjút is adott.

Madonna botrányos turnéja tovább folytatódik. A látványos és obszcén színpadi show ezúttal újabb mélységbe süllyedt, amikor az egyik rajongóját felhívta maga mellé – ezt írták  a brisbane-i oldalakon.

Hogy nagyjából értsük, Madonna felhívta a színpadra az egyik rajongót, látszólag találomra, és dicsérte a lány szépségét. Közben pedig – valamilyen rejtélyes oknál fogva – megrángatta a lány felsőjét. Az pedig, hogy, hogy nem, lecsúszott a tini melléről. Figyeld csak a videón:

Arról, mennyire megalázta az énekesnő a rajongóját, gyakorlatilag abban a másodpercben kommentelni kezdtek a közösségi oldalakon, ahogy az első videó felkerült az esetről. A sajtó sem tétlenkedett, néhány órával később már tudták, hogy a Gold Coast-i modell a 17 éves Josephine Georgiou.

“Csak én dönthetem el, hogy megalázónak éreztem-e a helyzetet vagy sem, és nem értem, az emberek miért feltételezik egyáltalán, hogy a saját mellem vagy testem látványa megalázó?” – mondta a Courier Mailnek.

A tini édesanyja, Toni pedig arra kér mindenkit, ne vegyék el ezt az életre szóló élményt a lányától. “Büszke vagyok rá, jól érezte magát, és ez számít.”

Madonna megalázott egy 17 éves lányt a színpadon

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top