Sztárok

Beintettek Ördög Nóra félmeztelen fotójának

Az Ördög Nóra könyvében megszólaló orvosok túl bulvárosnak tartották a mellét lesütött szemmel takargató Ördög Nóra könyvének borítóját, így a műsorvezetőnek új képet kellett készíttetnie.

A magát egyszerű anyukának valló Ördög Nóra könyvének borítója eredetileg az lett volna, hogy a műsorvezető mellét lesütött szemmel takargatja, a könyvében megszólaló orvosok azonban ezt túl bulvárosnak tartották, így végül csak a meztelen vállát mutathatta meg a műsorvezetőnő – írja a Bors.

“A könyv szerkesztése rendben halad, a borító képe kicsit változott. de az üzenete nem: lehessen végre nyíltan, kendőzetlenül, őszintén beszélni a meddőségről! Sőt az új fotó egyik legfontosabb mondanivalója pont az, hogy nem szabad lesütni a szemünket, szembe kell nézni a problémákkal, és haladni előre a megoldással” – írta közösségi oldalára Ördög Nóra.

Az elmúlt hetekben rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, a Libri Kiadóhoz pedig ömlenek az előrendelések. Köszönöm!!!A…

Közzétette: Ördög Nóra – 2016. március 23.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top