Sztárok

Britney Spears a snufniban akart szexi lenni

A szexisség sikerült is, mert mostanában bomba formában van Britney Spears, de ő is beleesett abba a hibába, amit sokan elkövetnek. És ciki!

Britney Spears legutóbb a medenceparton mutatta meg mennyire jól néz ki, most pedig házának egy minden bizonnyal sosem használt szobájába tévedt be, hogy lefotózza magát. Félreértés ne essék Britney extra dögös, hiszen kilométeres lábat villant, ráadásul szexi hasa is kilátszik, ezzel nincs gond. De a tükörből szelfizés súlyos és sokak által elkövetett hibájába csúszott bele ő is.

Nem rakodott össze ugyanis, és extra kellemetlen, hogy egy világszár dobozok között és karácsonyi égővel dísztett antikolt tükör előtt mutassa meg magát. A falon pedig szintén zavaró látvány a festmény, bár mivel ez már úgy tűnik, a helyén van, merthogy felaggatták, így az énekesnő ízlését is megcsipkedjük egy picit. De Britney Spears cserébe szexi, ez is tény, így sok rajongónak fel sem tűnt a kupi.

Az ő villájából kiindulva pedig bátran nevezzük ezt a szobát sufninak, de ő még mindig szexi:

Good afternoon!

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett fénykép,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top