Sztárok

Catherine Zeta-Jones dögös és szerelmes

A házassági válsága pokolian megviselte a színésznőt, aki mindezt maga mögött hagyta, és az elmúlt időszakban látványosan kivirult. Catherine Zeta-Jones régen volt ennyire jó formában, szerinte csakis azért, mert szerelmes.

Catherine Zeta-Jones az elmúlt években alig-alig vállalt filmszerepet, mert úgy érezte, hogy a magánélete most prioritást élvez. “Szeretem a munkámat, de nem ez az életem. Ha azért nem hívnak majd többet, mert visszautasítok néhány ajánlatot, akkor sem esem kétségbe” – magyarázta korábban a színésznő, aki láthatóan jó döntést hozott.

A cancuni vakáció alatt olyan boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnt, amilyennek már hosszú ideje nem láthatta senki. Ráadásul, Catherine Zeta-Jones belefogyott a házassági válságába, és már az egészségéért aggódtak, de most már ez is a múlt.

Catherine Zeta-Jones dögös és szerelmes

Férjével, Michael Douglasszel nyíltan beszéltek a házassági gondjaikról, arról, hogyan oldották meg a helyzetet, és végül hogyan szerettek újra egymásba 15 év házasság után.

A mostani képeken is jól látszik, hogyan romantikáznak a tengerparton. Ahogyan a színésznő a férjével összebújik, és ahogyan Douglas simogatja, olyanok, mint a friss házasok.

Megnézem
Összes kép (1)

A házaspárt 15 éves fia és 12 éves lánya, valamint a gyerekek barátai is elkísértek az útra, de Zeta-Jones leginkább csak a férjével foglalkozott. 

Ahogyan a képeken is látszik, a korábban gégerákkal diagnosztizált Douglas ma már újra jól van, és sikerült magára szednie néhány kilót a gyógyulása óta.

Catherine Zeta-Jones dögös és szerelmes

A mexikói vakáció előtt a házaspár Aspenben volt síelni, ahonnan a színésznő arról a helyről posztolt közös képet, ahol annak idején, 16 évvel ezelőtt Douglas megkérte a kezét. 

16 years ago, this was the spot where my husband proposed.

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top