Sztárok

Újra itthon Lagzi Lajcsi, hazajött Mexikóból

Lagzi Lajcsi gépe ma délelőtt landolt a bécsi reptéren. A zenész és családja boldogan, kiegyensúlyozottan szállt le a repülőről, kipihenték a korábbi megpróbáltatásokat.

Noha korábban olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy Lagzi Lajcsi és családja Mexikóban várja meg az ítéletet, ez úgy tűnik, nem bizonyult igaznak. A zenész ugyanis feleségével és gyermekeikkel együtt hazatért az egzotikus utazásból – tudta meg a Bors.

Korábban a sajtó egyébként úgy tudta, hogy Lagzi Lajcsi és családja Európában marad, de végül egy tengerentúli kiruccanás mellett döntöttek. A hazaérkezésükről a Bors készített fotókat, amit a linkre kattintva meg is nézhetsz!

“Megérkeztünk, de nem maradunk túl sokáig. Most azonban szeretnék az itthoni ügyeimmel foglalkozni, mert távollétemben komoly dolgok történtek. Nagyon fáradt vagyok, hosszú volt a repülőút, de jó végre itthon lenni. Furcsa lesz kimenni a hideg levegőre, odakint 40 fok körül volt a hőmérséklet. Kell egy kis idő, amíg újra megszokjuk a klímát. Jó volt egy kicsit elmenekülni, de így is eljutottak hozzánk a pletykák. Nem hagytuk, hogy tönkretegye a pihenésünket. Ez már járt nekünk, kellett hogy mi, a szűk család együtt legyünk” – mondta már a Blikknek. A lap egyébként úgy tudja, Lagzi Lajcsi nem közvetlenül Mexikóból, hanem Washingtonból érkezett.

Hazajött Lagzi Lajcsi Mexikóból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top