Sztárok

Óriási luxusban élt Kaliforniában Edvin Marton és családja

A Blikk információi szerint bejött Edvin Martonék gasztronómiai vállalkozása a tengerentúlon.

Az orosz milliárdosoknak is zenélő Edvin Marton és családja két évig éltek Kaliforniában, ahol a művész felesége sikeres vállalkozást indított – írja a Blikk

“Először nem volt könnyű, mert sokat maradtam egyedül a fiúkkal, Noel­lel és Maximmal, akik megtanultak anyanyelvi szinten angolul, és hamar barátokat szereztek, ahogy a kulináris iskolában én is. Ekkor jött az ötlet, hogy egy gasztroügynökséget alapítsak Amerikában. Elkezdtem speciális privát séfeket közvetíteni rendezvényekre. Magyarországon még nincs igény lúgosító, vegán vagy kóser séfekre, de odakint nagyon figyelnek az egészséges étkezésre, ezért hamar sikeresek is lettünk” – mondta Edvin Marton felesége, Adrienn.

“Sokat dolgoztam kint, de nagyon jó volt Amerikában. A sikeres vállalkozás mellett megtehettük, hogy járjuk az országot, és úgy igazán amerikai életet éljünk. Szerettünk síelni, szörfözni, golfozni, imádtuk az állandó napsütést, a tengert, vagy azt, amikor helikopterrel néztük meg a Grand Canyont. De otthon is fantasztikus dolgunk volt. Reggelizés közben kolibrik röpködtek körülöttünk, de a nyulak és a mosómedvék is állandó vendégeink voltak, sőt néha skorpiók és kígyók is bejöttek a házunk kertjébe” – mondta a különleges hívásnak is eleget tevő Edvin Marton.

Óriási luxusban élt Kaliforniában Edvin Marton és családja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top