Sztárok

Hagyjál főzni: Istenes Bence kineveti a játékosokat

Új napi főzőműsort indít az RTL II, ahol a konyhában való szerencsétlenkedésből nem lesz hiány. A műsorvezető, Istenes Bence saját bevallása szerint jól szórakozik a játékosokon – írja a Bors.

Hagyjál főzni! címmel új főzőműsort indít az RTL II, ahol profi szakácsok helyett csetlő-botló, ügyetlen, felnőttkorú fiatalok állnak a pult mögé, akik sok esetben még a háztartási eszközöket sem ismerik fel édesanyjuk segítsége nélkül. A műsorvezető az apaságra készen álló Istenes Bence lesz, aki jól szórakozik a játékosokon.

“Szeretek főzni, és szerintem amit csinálok, az finom is. Fűszerező típus vagyok, sok fokhagymát, sót és paprikát használok. Nem főzök gyakran, de ha igen, akkor szívvel-lélekkel. A pepecselős dolgokat nem szeretem, azokat általában Adélra hárítom, aminek persze nem mindig örül. Adél múltkor például főzött egy bablevest, ami finoman szólva, nem igazán sikerült jól, de elkértük a nagymama receptjét, és úgy isteni lett. Egyébként imádom a forgatást, elképesztően sokat nevetünk a játékosokon” – mondta Istenes Bence.

Hagyjál főzni: Istenes Bence kineveti a játékosokat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top