Sztárok

Bikiniben ünnepelte a húsvétot Sarka Kata – szuperszexi fotók

Bár a hőmérséklet még nem alkalmas strandolásra, Sarka Kata úgy döntött, felforrósítja a hangulatot néhány bikinis fotóval. Semmi sonka, semmi tojás, csakis lapos has.

Különleges módon ünnepelte a húsvétot Hajdú Péter neje. Néhány napja Sarka Kata még csak szexi fenekét mutatta meg az Instagramon, ma már azonban számos bikinis fotóval ünnepelte a nyuszit.

Közzétette: Sarka Kata – 2016. március 27.

Posztjában megjegyzi, hogy annyira ünnepi hangulatban van, hogy az általa viselt bikiniket meg is lehet nyerni. Sarka Kata egyébként korábban arról írt, hogy nem szereti a tangás fürdőruhát. “Azt gondolom, hogy az vegyen fel tangás fürdőruhát, aki tökéletesen meg van elégedve önmagával. Akinek akkora az önbizalma, hogy igazán nem feszélyezi az, ha így kell kimennie a strandra, és én soha nem voltam így.”

Közzétette: Sarka Kata – 2016. március 27.

Sarka Kata néhány napja azt is megmutatta, hogyan festett, amikor 20 kilóval több volt rajta. Azt mondja, akkor nem volt annyi önkritikája, hogy ne hordjon előnytelen ruhákat.

Közzétette: Sarka Kata – 2016. március 27.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top