Sztárok

Gáspár Laci az X-Faktor mentoraként tér vissza

Gáspár Laci az X-Faktor mentoraként tér vissza a képernyőre. A Sztárban sztár után ezúttal az RTL klub műsorát erősíti. Ezenkívül más változások is lesznek a műsorban...

 Gáspár Laci a Magasztárban tűnt fel 12 évvel ezelőtt, ahol ő lett a legjobb férfi énekes. Több sikere is volt, az áttörést azonban a Sztárban sztár hozta meg neki tavaly, ahol bámulatos átalakulásokat produkált. Most tehetségeket mentorál majd az X-faktorban – írja a Blikk.

Változnak a mentorok az X-Faktor új szériájában. Egyedül Tóth Gabi marad, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Little G helyett mások döntenek majd a játékosok sorsáról. Úgy tudni, Gáspár Laci mellett Király Viktor neve is felmerült, de a csatorna nem árult el részleteket.

Gáspár Laci az X-Faktor mentoraként tér vissza

“2016-ban visszatér az RTL Klubra az utóbbi évek legsikeresebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor, a meghallgatások már elkezdődtek, és országszerte zajlanak. A műsor számos elemében lesz változás és újdonság, így a mentorok személye is változni fog, de erről még nagyon korai beszélni. Ami mindenképpen nagy változás az eddigi évadokhoz képest, hogy az idei győztes az egy éven keresztül járó havi 1 millió forint mellett 15 millió forintot kap karrierjének beindítására” – mondta el Pécsi Norbert Sándor, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top