Sztárok

Csodás divatképek az Agymenők csúnya lányáról, Mayim Bialikról

Az azért nem meglepő, ha Mayim Bialik nem úgy öltözködik, mint ahogyan az Agymenőkben. Viszont ilyen divatképekre nem számítottunk tőle.

A színésznő a Watch! magazinnak állt modellt, egészen pontosan, ő a kiadvány címlaplánya. Mayim Bialik büszke a származására, ezért külön örült, hogy Izraelbe kellett utaznia a fotózásra.

Csodás divatképek az Agymenők csúnya lányáról, Mayim Bialikról

Jeruzsálem utcáit, nevezetességeit bejárva a színésznő hálás volt a lehetőségért. Hát még a rajongók, akik nem győzték dicsérni az Agymenőkből ismert Bialik átváltozását. “Mayim minden, amit egy nő kérhet: intelligens, vonzó és van egyénisége” – írta a közel 1200 hozzászóló egyike a Facebookon.

These exquisite looks are a far cry from what you'd find in Amy's closet.

Közzétette: The Big Bang Theory – 2016. március 29.

A fotósorozat egy nap alatt rekord mennyiségű megosztást kapott, és a 40 éves Mayim Bialik rajongói  szerint az sem lenne rossz ötlet, ha a sorozatban is láthatnánk egy kicsit átváltozni az Agymenők amúgy csúnyácska Amyjét.

“Ahogyan alakult Sheldon és Amy románca, biztosan lesz ott esküvő is. Remélem, hogy akkor ilyen csodálatos ruhát adnak majd rá Mayimra” – olvasható az egyik poszt. Igaz, volt, aki szerint egyáltalán nincs semmi vonzó a színésznőben, de a képek önmagukért beszélnek, nézd csak meg:

http://cutelittlelumpofwool82.tumblr.com/post/141475632682/mayim-bialik-visits-jerusalem-the-old-city-on-a

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top