Sztárok

Sarka Kata és férje ezen veszekszik az ágyban

Van az a pont, amikor Hajdú Péter inkább nem fekszik be Sarka Kata mellé. Ki gondolná, igaz? De már most mondjuk, nem a vágy hiánya okozza a gondot.

Sarka Kata és párja, Hajdú Péter egyre nagyobb állatfarmot rendeznek be otthon, ami olykor hálószobájuk intimitásának rovására megy. Na persze nem a minden négylábút ellenző karatemester, Hajdú Péter ötlete volt egyik állat sem, de mivel kislányuk imádja a szőrpamacsokat, Sarka Kata nagyon engedékeny a kutyákkal.

“Petivel az van, hogy ellenkezik nagyon, ha állatokat szeretnénk, de ha már ott van, akkor már megtetszik neki, megszereti” – mondta ma reggel a Mokkában a dögös Sarka Kata, aki cuki kutyáit is elvitte a beszélgetésre.

De mint bevallotta, van az a pont, amikor férje megelégeli a szőrgolyók jelenlétét, ráadásul ki nem állhatja, ha éppen közös ágyukban hemperegnek a kutyák.

Sarka Kata és férje ezen veszekszik az ágyban

“Néha feljönnek az ágyba. Engem nem zavarnak, de Petit rendkívül. Ha meglátja, hogy a kutya volt az ágyban, azonnal át kell húzni az ágyneműt, meg lemegy a vendégszobába… Megértem, sokan vannak így. Én imádom, ha ott vannak velem a kutyák, de nyilván jobban szeretem, ha a férjem fekszik mellettem” – nevetett Kata, aki elárulta, nemsokára egy nyuszival is bővül a család, mert Noncsi nagyon szeretne egyet. Arról azonban már nem beszélt, hogy Hajdú Péter vagon támogatja-e az újabb “élőlénybeszerző” projektet.

A teljes videót és beszélgetést megnézheted itt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top