Sztárok

Hajdú Péter a helyén: takarít saját műsorában

Nem mi állítjuk, hanem ő, hogy végre a helyére került, közben pedig egy habos szivaccsal takarítja a padlót. Még szerencse, hogy nem egy autót, alsógatyában…

 

Hajdú Péter felturbózott, áthangszerelt, újra átgondolt és totálisan megújult műsorral jelentkezik a TV2-n, aminek promója végre vicces és maximálisan önironikus. A karatebajnok Hajdú Péter a videóban azt állítja, hogy már gyerekkora óta a csillogásra vágyott, és most végre megtalálta a helyét: közben pedig padlót suvickol.

Az első adás egyébként április 24-én lesz, és ha a promó után a műsorban is sikerül megtalálnia az öniróniát, akkor biztosan remek lesz.

Íme tehát, csodáljuk meg Hajdú Pétert, amint takarító nénit játszik:

“Nagyon örülök, hogy átjött az irónia, ez volt a cél. A Kismenők kedves paródiájának gondoltuk részben, a másik oldalon pedig legalább ennyire humoros adásokkal készülünk. A Frizbi nagyon szép ívet futott be, a szilveszteri adással búcsúztunk, és ennyi idő alatt a szívünkhöz nőtt, de újítani kellett. A Show Time Hajdú Péterrel nem egy late night talk show lesz, hanem inkább egy Jimmy Fallonéhoz és Jimmy Kimmeléhez hasonló comedy show. Ilyen Magyarországon nem volt még. Nem lesznek nagy drámai beszélgetések, mint korábban, hanem vicces és szórakoztató játékok mellett dumálok a vendégekkel.” – mondta az NLCafénak Hajdú Péter.

A legjobb rész újra és újra és újra. #jólesznagyon

Hajdú Péter a helyén: takarít saját műsorában

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top