Sztárok

Így tér vissza a TV2-re Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella a TV2 Hal a tortán című műsorában bukkan fel. Azt mondja, lezárta a múltat, és ismét tud nevetni – írja a Blikk.

A megaláztatásról valló Jakupcsek Gabriella a TV2 főzős műsorában, a Hal a tortánban bukkan fel újra. Az MTVA-tól kirúgott műsorvezetőnő lezárta a múltat, és ismét tud nevetni – írja a Blikk.

“Szükségem volt néhány hét médiamentes magányra, hogy minden a helyére kerüljön, hogy újult erővel, új célkitűzésekkel nézzek a jövőbe. Köszönöm, jól vagyok, lezártam a múltat, és bizakodó vagyok a jövőt illetően… A mostani felkérést azért vállaltam el, mert olyan társasággal hoztak össze, akiket csak úgy ismertem, hogy korábban a riportalanyaim voltak, de valójában civilben soha nem váltottunk egy mondatot sem… Nagyon jól éreztem magam, remekül szórakoztunk, olyannyira, hogy meg is beszéltük, folytatni fogjuk!” – mondta a tévék ajánlatai között válogató Jakupcsek Gabriella.

Így tér vissza a TV2-re Jakupcsek Gabriella

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top