Sztárok

Farm Norbit kizsebelte a büfésmaffia

A Farm állítólagos szépfiúja, Norbi – hiszen két nő is kereste a kegyét – egyszer már felállt a padlóról.

A Farm egyik nagyszájúja és szépfiúja Norbi, egyszer már megjárta a poklok poklát, amikor új életet akart kezdeni a távoli Franciaországban. Ahogy az lenni szokott, csúfosan belebukott. Az álomból rémálom lett, mindene elúszott – írja a Blikk

“A húgommal és a későbbi sógorommal döntöttünk úgy, hogy Franciaországba költözünk, amiben édesapám segített nekünk anyagilag. Egy kürtős kalácsot és lángost árusító helyet akartunk csinálni, ilyen ugyanis nem volt Párizsban. Rengeteg pénzt beleöltünk, hogy megvalósuljon, meg is kaptunk minden engedélyt. Elvileg nem volt akadálya, hogy elinduljon a mi kis magyaros bódénk, egy dologgal azonban nem számoltunk. Komoly konkurenciát jelentettünk a már létező helyeknek, főleg az utcai kajásoknak. Hiába volt meg az engedélyünk arra, hogy leálljunk a lakókocsival, mindenhol azzal jöttek, hogy vagy nincs hely, vagy olyan helypénzt kértek, amit egyszerűen nem tudtunk kifizetni. Ellehetetlenítettek minket. Hiába harcoltunk, fel kellett adnunk. A büfésmaffia megakadályozta, hogy egy kis lángosos–kürtős kalácsos bódéval érvényesüljünk, így elég komoly anyagi bukás volt ez számunkra” – mesélte Farm Norbi, aki legutóbb Cintiával keveredett össze a Farm egyik takarója alatt.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top