Sztárok

Gönczi Gábor csak mosolyog Havas beszólásán

Már hivatalosan is a TV2 stábját erősíti Gönczi Gábor, aki a Tények híradósaként debütál a napokban. Havas Henrik azonban nem fűzött hozzá nagy reményeket.

Ahogyan korábban megírtuk, Havas Henriknek megvan a véleménye Gönczi Gábor átigazolásáról. Pontosabban arról, hogy mostantól híradót vezet majd. “Ez vicc! Ő egy nagyon helyes fiú, kedvelem is, jól énekel, de tizen-akárhány évig súgógépről olvasott szegény teljesen érdektelen mondatokat, és minden előzmény nélkül híradót fog vezetni?! Én az egyetemen egy évig tanítottam csak azt, mi a hír. Szerintem nem elég olvasni, érteni is kell, amit elmondunk. Egy hírműsor nem kabaré! Ez a magyar televíziózás szegénységi bizonyítványa.” 

Gönczi Gábor csak mosolyog Havas beszólásán

Gönczi Gábor most először reagált a Tanár úr megjegyzésre. Ahogy mondta, éppen külföldön volt, amikor ez az egész megjelent, és csak átfutotta a megjelent cikkeket. “Én egy jót mosolyogtam rajta, mi a Tanár úrral régóta ismerjük egymást. Nyilván a tisztelet okán sem mondok mást. Azt gondolom, hogy nem látta azt a műsort, amiben dolgoztam közel húsz éve, mert akkor nem mondott volna ilyet. Ugyanúgy a napi hírforgásban vagyunk ott benne.”

Gönczi Gábor hozzátette, hogy nem haragszik Havas Henrikre: “Valószínűleg nem volt tisztában azzal, hogy milyen munkát is végeztem az elmúlt években.”

A Mokka erről készült felvételét a videóra kattintva nézheted meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top