Sztárok

Ráncok 30 évesen? Köszönöm, NEM!!!

30-as éveink az egyik legszebb időszak az életünkben, de a kimerítő nappalok, rövid éjszakák, a mozgalmas, fárasztó életstílus az öregedés jeleinek korai megjelenését okozza. A Clarins Multi-Active termékcsalád készítményei segítenek a bőr idő előtti öregedésének csökkentésében, és reggeltől estig védik az arcbőrt az olyan káros külső hatásokkal szemben, mint a levegőszennyezettség, stressz és a fáradtság. Fokozzák a bőr ragyogását és biztosítják annak fiatalos megjelenését az elkövetkezendő 10 évre.
Ráncok 30 évesen? Köszönöm, NEM!!!

Az Multi-Active nappali és éjszakai krémekkel, a Clarins személyre szabott, érzékekre ható textúrákat kínál, minden bőrtípus megelégedettségére és elvárásaira. Azoknak az elfoglalt, aktív életet élő nőknek, akik harcolni akarnak a korai ráncok kialakulása és megléte ellen.

Négy személyre szabott, érzékekre ható nappali krém, mely “ragyogás”-pigmentekkel dúsított hidratáló textúrája azonnal kiemeli a bőr szépségét. A kétféle éjszakai krém még akkor is segíti a bőr helyreállítását, amikor az éjszakák rövidek, így az reggelre visszanyeri sima, ragyogóan fiatalos megjelenését.

Ráncok 30 évesen? Köszönöm, NEM!!!

Mert az arcápolódnak legalább olyan briliánsnak és hatásosnak kell lennie, mint Te vagy!

Clarins. Szebbé teszi az életed.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top