Sztárok

Százmilliókat költ új műsorára Hajdú Péter

40 kamionnyi díszlet és magánrepülő... – Hajdú Péter nem spórol új műsora, a Showtime költségeivel. Eddig 300 milliót költött rá. Világsztárokat is ígér.

Hajdú Péter új műsorát a Millenáris Központ megastúdiójában forgatják, a Blikk úgy értesült, hogy az első adás – amely egyébként április 24-én kerül képernyőre – egyik vendége a válogatott labdarúgó, Dzsudzsák Balázs lesz, aki először elvállalta a szereplést, de aztán az időpont-egyeztetések miatt bizonytalanná vált a dolog, ezért a show készítői úgy döntöttek, magánrepülőt küldenek érte, hogy biztosan odaérjen.

“Pénzről nem szeretnék beszélni, de annyit elárulhatok, nem egy klasszikus beszélgetős, nagy vallomásos produkcióval készülünk, hanem egy igazi, szórakoztató show-val, ami a felvételek alatt még a mi szemünkbe is öröm-, jobban mondva kacagókönnyeket csalt” – nyilatkozta az országból lelépő Hajdú Péter, aki igazi különlegességeket ígér. Mint a lapnak elmondta, szerepe lesz itt üvegkalitkának, de még gurulós sporteszköznek is, a közönség legnagyobb örömére. A legnagyobb dobás azonban mégis az lehet, hogy a csatorna tárgyalást folytat Selena Gomez, Justin Bieber és Anastacia  menedzsmentjével is. Így nem kizárt, hogy külföldi világsztárok is megfordulnak majd a Show­time-ban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top