Sztárok

A Story új főszerkesztője a Blikktől érkezik

Bejelentették, ki lesz a Story magazin februárban megüresedett főszerkesztői székének új tulajdonosa. Kolossváry Balázs 2014 augusztusától volt a Blikk főszerkesztője.

 

“A Story magazin főszerkesztőjének kiválasztását hosszas pályázati folyamat előzte meg, melynek eredményeként Kolossváry Balázst, a Blikk főszerkesztőjét választottuk, aki Nichs Andrea megbízott főszerkesztőtől veszi át a feladatokat. Nichs Andrea továbbra is a Best magazin és a különszámainak főszerkesztői feladatait látja el” – nyilatkozta Lipták Tímea üzletág-igazgató. 

A Story új főszerkesztője a Blikk-től érkezik

Kolossváry Balázs sportújságíróként kezdte pályafutását a Nemzeti Sportnál, majd 1998-ban csatlakozott a Blikk csapatához, ahol először a sportrovatnál, majd azt követően a szórakoztató rovat szerkesztőjeként dolgozott. 2006 óta a lap főszerkesztő-helyettese, majd 2014 augusztusától főszerkesztőként irányítja a szerkesztőséget. Kolossváry Balázs nevéhez fűződik a Blikk.hu felfuttatása is. 

“Nagyszerű tizennyolc évet töltöttem el a Blikknél, rengeteget tanultam, fejlődtem, a Story megtisztelő felkérése azonban nagy szakmai kihívás számomra. Úgy gondolom, a napilappiacon és a digitális üzletágban is tudtam komolyat alkotni, hiszem, hogy a Story kitűnő kollégáival együtt a magazinnál is sikerül szép eredményeket elérni. Célom, hogy a Story hagyományos értékeit megtartva egy felfrissült, még izgalmasabb, színesebb terméket készítsünk az olvasóknak. Rendületlenül hiszek a nyomtatott sajtó erejében és jövőjében” – mondta el Kolossváry Balázs kinevezése kapcsán. 

Fotó: Blikk
Fotó: Blikk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top