Sztárok

Friss hírek: így változott Kulka János állapota

Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet tájékoztatta a nyilvánosságot Kulka János állapotáról, aki múlt héten került kórházba.

Már korábban is érkeztek biztató hírek Kulka János állapotáról, most pedig a kórház hivatalos közleményben tudatta: a színművész tünetei napról napra enyhülnek, állapota javul.

“Kulka János az időablakon belül sikeres stroke-ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani” – olvasható az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet tájékoztatásában.

Ahogy azt mi is megírtuk, Kulka Jánost múlt kedden lett rosszul, a mentők késlekedés nélkül a kialakult idegrendszeri tünetek miatt a Honvéd Kórház Idegosztályára, majd a kezelés folytatása céljából az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet Intervenciós Neuroradiológiai Osztályára szállították. Kulka János felépüléséért az egész ország egy emberként drukkol. 

Friss hírek: változás Kulka János állapotában

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top