Sztárok

Buddy Valastro: imádok másokat inspirálni

Buddy Valastro sikeres üzletember, boldog édesapa és egy óriási olasz-amerikai család feje, aki imád élni, enni, sütni és utazni. Legnagyobb vágyát pedig az NLCaféval is megosztotta.

Buddy Valastrót többen a Tortakirály című műsorból ismerik, személyesen pedig nem is olyan régen, tavaly októberben találkozhattak vele a legnagyobb rajongók. Buddy eléggé nagykanállal falja az életet, volt, hogy letartóztatták, ráadásul egy évben körülbelül kétszer a világot is körüljárja, családi vállalkozása pedig egyre elterjedtebb és ismertebb, ahogy ő maga is.

“A Kardashian családdal szemben, mi nagyon keményen dolgozunk” – nevetett Buddy mikor az NLCafénak adott interjút. Sokan ugyanis némi hasonlóságot vélnek felfedezni Kim Kardashian kompániájának realityje és a Tortakirály műsora között.

“A viccet félre téve, persze, hogy vannak hasonlóságok, hiszen mi is egy nagy, hangos olaszos család vagyunk, ami az ő temperamentumukon is ugyanúgy kijön. Másban azonban nem gondolom, hogy sok párhuzam lenne. Míg Kimet mindenki felismeri az utcán, és minden bulvárlap címoldalát ő borítja, ha csak kilép az ajtón, én szerencsére nem keltek soha ekkora feltűnést” – mondta a sütimester az NLCafénak. Buddy családjáról is előszeretettel mesélt, hiszen mint mondja, imádja őket, és kimondottan szerencsésnek érzi magát, hogy mögötte állnak.

Having a blast in Vegas with my kids @fiav_21 @buddyvalastrojr @lisavalastro4 @buddyvs

Buddy Valastro (@buddyvalastro) által közzétett fénykép,

“A szüleim azt tanították nekem, hogy soha ne felejtsem el, honnan jöttem, és hova tartok. Sablonosnak hangzik, de a családom minden pillanatban szárnyat ad, vagy ha kell, visszaránt. Mögöttem és mellettem állnak. Külön öröm, ha odajön hozzám egy kisgyerek, és azt mondja: Buddy te imádnivaló vagy, én is olyan cukrász szeretnék lenni, mint te, te vagy a példaképem. Egyszerűen imádom inspirálni az embereket.”

Carlo loved his cake @lizzyliz823 @carlosbakery

Buddy Valastro (@buddyvalastro) által közzétett fénykép,

Buddy, aki fantasztikus receptjeit is meg szokta osztani a nagyvilággal, úgy érzi, hogy az egész világon vannak rajongói, egy valami azonban mégis zavarja.

“Szerintem engem szeret a világ. Ha meglátnak, sokszor megölelnek, fotózkodnak velem. Szeretek adni, magamból is, de néha eljön az a pont, amikor nagyon szívesen felvennék egy maszkot, mert már túl sok. Néha elbújnék a világ egy távoli pontján, csak kis időre, de azt hiszem, már nem tehetem meg.”

After 15 years Lisa and I finally took a honeymoon our first vacation alone @lisavalastro4 St Bart's is amazingly beautiful

Buddy Valastro (@buddyvalastro) által közzétett fénykép,

Tortakirály – 8. évad premier: május 11-én, szerdán 21:00-kor csak a TLC műsorán

Buddy Valastro és csapata visszatér a “Tortakirály” legújabb, immár nyolcadik évadával! Buddy az Egyesült Államok egyik legelismertebb cukrászművésze, és a New Jersey-beli Hobokenben álló Carlo’s Bake Shop mestercukrásza. A cukrászdában minden átalakulás alatt áll, de ez nem akadályozza meg a csapatot abban, hogy további elképesztő tortákat alkossanak, többek közt egy kalóz témájú tortát, vagy egy kaktusztortát a New York-i Botanikus Kertnek, sörtortát egy Oktoberfestre és aratás témájú tortát az ősz beköszöntének megünneplésére. Emellett Buddy távlati terveket is sző: új cukrászdát akar nyitni Connecticutban. Most mindenhová betekinthetünk, úgy, ahogyan korábban soha, és minden epizódban új kalandok várnak ránk a cukrászat világából!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top