Sztárok

Hajdú Péter belefogyott saját show-jába

Természetesen nem csupán a show, hanem önmaga kedvéért is ledobott néhány kilót Hajdú Péter, aki most először kérte ki felesége, Sarka Kata véleményét.

 

“Hogy néz ki, hogy egy bomba nő a feleségem, nekem meg lifeg a háj a hasamon?! – kezdte az NLCafénak Hajdú Péter, amikor szemmel látható fogyásáról faggattuk. – Nyilván jól kell kinéznem a kamera előtt, ez is egy szempont volt, amikor elkezdtem diétázni és odafigyelni arra, hogy mit hogyan egyek. Ebben pedig Kata véleményét kértem ki, rengeteget segít nekem azzal, hogy ő is mondja, mit szabad és mit nem.

Egy férfi ilyen dolgokra nem figyel, én pedig végképp lusta voltam erre időt szánni, hogy átgondoljam, mit lehet és mit nem. Egy idő után viszont azt éreztem, hogy ciki belenéznem a tükörbe az én gyönyörű feleségem mellett. Ez volt az utolsó löket” – nevetett Hajdú Péter, aki egyébként a karate mellett rengeteget focizik is, így nem igazán volt kérdéses, hogy milyen sportot válasszon.

Hajdú Péter belefogyott saját showjába

“A Showtime Hajdú Péterrel című műsorban egyébként szerintem már látható lesz a változás. Sokat dolgoztam érte, Kata meg is dicsért, hogy már ennyit leadtam. Most tartok mínusz 7 kilónál, de még 4-5 hiányzik. Ha azt is ledobom, büszke leszek magamra, de szerintem menni fog. Egyre jobban bírom a diétát is, hála a feleségemnek. Így mire elkezdődött a show felvétele, bele is fogytam a karakterbe, amit hozni szeretnék, amilyen lenni szeretnék.”

Hajdú Péter belefogyott saját showjába

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top