Sztárok

Kulcsár Edinát még a dekoltázsáról sem ismered fel

Na nem azért mert elcsúfították, hanem azért, mert dögös istennőnek öltözött, és még ő maga sem ismeri fel saját magát a fotón.

 

Kulcsár Edinát azért is imádjuk, mert végre van egy hírességünk, aki gyönyörű, humoros és minden őt érintő kérdésről beszél. Persze csak a maga idejében, de ezt meg lehet érteni. Legutóbb Kulcsár Edina elárulta, hogy szerelmes, majd kicsattan a boldogságtól, emiatt egyébként korábbi betegsége is teljesen megszűnni látszik.

Most azonban rá sem ismerni a szexi Kulcsár Edinára, annyira elváltoztatta magát, saját bevallása szerint ő sem ismerte meg önmagát. 

“Ezt a képet egyszer csak megláttam a telefonomban. Aztán láttam, hogy a mai fotózásról küldte valaki! Először magamra sem ismertem, de ez az ülés, a rúzs, a szemüveg, a rengeteg kiegészítő… Nekem egyből Rihanna jutott eszembe!” – írta a közösségi oldalon Kulcsár Edina, aki most szintén énekesnőt alakíthat hétről hétre a Nagy Duettben.  

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top