Sztárok

Ezekkel az új műsorokkal erősít az RTL Klub

Főműsoridőn kívül is fergeteges műsorokkal készül az RTL Klub, ráadásul a rég nem látott Danny Blue is feltűnik majd a képernyőn.

 

Április 24-én, vasárnap délelőttönként láthatják a nézők A segítség házhoz jön című életmódváltó műsort, melynek háziasszonya Tomán Szabina lesz. Ő maga is megküzdött azért, hogy a gyermekvállalás után vissza tudjon térni a modellkedéshez, tehát személyes tapasztalatai is vannak arról, milyen nehéz a felszedett kilókat leadni és életmódot váltani. A műsorban az otthonukban keresi fel a műsor szereplőit, hiszen a konyha és a hűtő árulkodik leginkább arról, milyen rossz táplálkozási rutinok vezettek vagy vezethetnek nagy eséllyel egészségügyi problémákhoz. De a műsor háziasszonya más jelekre is figyel, a szereplők bőrének, hajának állapotából is tud következtetni arra, milyen változásokra lenne szükségük, hogy egészségesebben élhessenek.

Április 30-án debütál a Fitt Mánia című műsor, mely egész évben látható lesz szombat kora délutánonként. Csipak Emese és Faragó Melinda segít majd a fogyókúrázóknak, átalakulni vágyóknak éppúgy, mint azoknak, akik már régóta szeretnek sportolni. A két műsorvezető kipróbálják és tesztelik a legkeményebb csoportos órákat. A műsorban szakemberek segítenek a konditermi edzésben gyakorlatokkal, izomcsoportonkénti edzéstervvel, recepteket adnak az egészséges diétákhoz és kibogozzák a táplálékkiegészítők kusza világát.

A Kisdumások szintén szombatonként jelentkezik, melyben a Heti Hetes sztárja, Hajdú Steve teszi fel ügyeletes nagybácsiként a hét aktuális kérdéseit, amire négy 6 és 10 év közötti kisdumás válaszol. Hétről hétre olyan kérdések merülnek fel, mint például hogy mit vág a derelyevágó és milyen dalt játsszunk egy hurkatöltőn? Sok-e, ha hét fiúba szerelmes az ember, és az alterego kifejezés öregembert jelent-e? A beszélgetésekbe sztárvendégek is bekapcsolódnak majd, többek között Pásztor Anna, Bessenyei Péter és Danny Blue.

Ezen kívül az RTL Klubon már korábban is látható Egészségkalauz teljesen megújult, de a műsorvezető-páros továbbra is a Dombóvári Vanda és Győrffy Pál alkotta duó marad. A 4Ütem című autós műsort pedig Autogram címen kereshetik a nézők a piacvezető csatornán.

Új műsorokkal erősít az RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top