Sztárok

Így telhetett Prince néhány utolsó órája

Előfordulhat, hogy Will Smith beszélt a popherceggel utoljára, mielőtt meghalt. Ráadásul néhány órával a halála beállta előtt még gyógyszertárban is járt Prince.

Prince csütörtök délelőtt halt meg Minnesota állambeli otthonában. A legfrissebb információk szerint Prince saját házának liftjében lett rosszul és esett össze. Hosszú órákig nem találták. Legutóbb ugyanis szerda este 8-kor látta valaki, holttestét pedig másnap délelőtt, kicsivel 10 óra előtt találták meg a ház felvonójában. 

A Daily Mail összegyűjtötte Prince halála előtt feljegyzett információkat. E szerint egy amerikai bulvárlap egy fotóra hivatkozva azt állítja, hogy a popsztár 15 órával halála előtt gyógyszertárba indult, hogy kiváltsa piruláit. A lap ugyanis úgy tudja a nőfaló Prince egy Percocet nevű fájdalomcsillapítót adagolhatott túl, amit a herceg krónikus csípő- és bokacsontfájdalmai okán szedett. A halála előtti napokban egyébként éppen emiatt szorult kórházi ellátásra.

Így telhetett Prince néhány utolsó órája

Ezeket a fájdalmakat a Daily Mail szerint műtéttel lehetett volna kezelni és csillapítani, a zene kaméleonja, Prince azonban nem engedte a beavatkozást, mert jehova hite szerint nem kaphatott vérátömlesztést. Will Smith egyébként elárulta, hogy ő szerda este telefonált a herceggel, így még az is előfordulhat, hogy ő volt a utolsó, aki beszélt vele.

Azt, hogy Prince halálát teljesen pontosan mi okozta, egyelőre nem tudni, ahogy azt sem, hogy függő volt-e, vagy a kábítószerrel együtt lett aztán végzetes hatása az erős gyógyszernek, ami az USA-ban túladagolás miatt évente 400 ember életét követeli. Ami biztos, halálának oka a boncolás után sem derült ki, a toxikológiai vizsgálat eredményére pedig még legalább egy hétig várniuk kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top