Sztárok

Edina rendbe hozná a házasságát Damu Rolanddal

Edina rendbe hozná a kapcsolatot Damu Rolanddal, hogy újra egy család legyenek, és ők nevelhessék fel a kislányukat, Mayát.

Úgy tűnt, vége van Damu Roland és Edina házasságának. Damu Roland felesége alkoholizmusára hivatkozva beadta a válópert. Edina, aki azt álltja, hogy Damu többször megütötte őt, a jelek szerint most mégis békülne, és kislányuk, Maya kedvéért rendezné a kapcsolatot.

“Edina nagyon szeretné, ha Maya nála maradhatna. Sőt Rolanddal már azt is közölte, szeretné, ha visszaköltözne hozzájuk, és újra egy család lennének. Nagyon nehéz helyzetbe hozta ezzel Rolit, mert a szíve szerint nem is lenne nehéz döntés ez, ám az elmúlt hónapok történései miatt nem hagyhatja figyelmen kívül a józan eszét. A helyzetüket az is nehezíti, hogy hiába mondana igent, hiába adna új esélyt gyermeke anyjának, Maya életéről már nem feltétlenül ők döntenek majd így, hogy a gyámügy is közelről figyeli a kisbaba körüli történéseket. Roli nem mondott még igent, úgyhogy az elkövetkezendő hetekben dől majd el minden” – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő személy.

Edina rendbe hozná a házasságát Damu Rolanddal

Damu Edina szűkszavúan csak ennyit mondott a béküléssel kapcsolatban:“ez egy bonyolultabb esemény lesz, erről majd később beszéljünk!”

Damu Maja, miután kiengedik a kórházból Edina testvéréhez kerül majd, aki vállalta a felügyeletét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top