Sztárok

Apa lett az Éjjel-nappal Budapest Félixe

Egy hónapon belül lett férj és apa is az Éjjel-nappal Budapest Félixe, aki örömmámorban úszik, hiszen ez élete legszebb időszaka.

 Az Éjjel-nappal Budapest sztárja még tavaly nyáron jegyezte el kedvesét, Bettit. Idén pedig össze is házasodtak, sőt a kislányuk is megszületett. “Március 19-én volt a polgári szertartás. Amikor fogadalmat tettünk egymásnak, majd felhúztuk egymás ujjára a gyűrűt, akkor nagyon elérzékenyültem, de persze Betti is. Mindenképp akarunk majd egy nagy lagzit, amely valószínűleg jövő nyáron lesz, hiszen addigra Betti visszanyeri az alakját, alkoholt is ihat már, a lányom pedig egy igazi pici hercegnő lehet majd a szertartáson” – mondta Géczi András János, azaz a sorozat Félixe a Blikknek

“Már terveztünk gyereket, de csak az esküvő után, ám így alakult. Amikor az első ultrahangon megjelent egy pici fekete folt, és mondták, hogy az ott a baba, elérzékenyültem”  vallotta be az újdonsült apuka, aki szeretett volna bent lenni a szülésnél, de végül erre nem volt lehetőség. “Két héttel a kiírt időpont előtt született meg a kislányom, 4190 grammal és 56 centivel. Az orvos azt tanácsolta, hogy mivel nagy baba, indítsuk meg a szülést. Apás szülést terveztünk, nagyon szerettem volna elvágni a köldökzsinórt, ám mivel császármetszéssel jött világra a lányom, így a műtő előtt álltam, onnan izgultam értük”   mondta.

Apa lett az Éjjel-nappal Budapest Félixe

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top