Sztárok

Medveczky Ilonának a baleset óta sincs segítsége

Néhány hete komoly balesetet szenvedett Medveczky Ilona a saját kertjében, amikor egy 25 kilós amforában álló pálma ráesett. A lábadozása alatt sincs segítsége.

Nem csinált nagy felhajtást Medveczky Ilona a balesetéből, ahogyan mondta, köszöni jól van. A lábadozása alatt pedig éppen ugyanolyan önálló, mint a balesete előtt, még ha ez nehézségeket okoz is.

“Teszem a dolgom, igaz egy kicsikét lassabban, de senkinek nem kívánom, hogy nélkülözze a jobb kezét” – felelte Medveczky Ilona, akit a Mokka műsorvezetői telefonon kérdeztek.

Ahogy a táncművész elmesélte, nincs ideje pihenni, mert az állatoknak is szükségük van a gondoskodásra, és a kedvükért még a 15 kilónyi kutyaételt is maga főzi, annak ellenére, hogy egy kézzel a napi rutinfeladatok is nehezen mennek néha.

“Vizuálisan képzeljék el, amikor azt az edényt megemelem. A könyék, a száj, a térdem, a fogam és minden egyéb eszközt bevetve próbálom magam kisegíteni. Segítség persze semmi” – magyarázta Medveczky Ilona, aki a kertjét sem hanyagolja el, bármilyen fájdalmai is vannak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top