Sztárok

Amy Schumer felgyújtotta a micsodáját

Bizony! Amy Schumer amerikai színész, komikus igencsak extrém fotókkal állt ki a világ elé. Rakétán ücsörög és lángol a vaginája, tette mindezt azért, hogy hangot adjon véleményének.

 

Amy Schumer nemrég kijelentette, hogy harcba száll az elnyomók ellen és az őt plus-sizeként emlegetők sarkára lép. A harc olyannyira nagy port kavart – hiszen volt, aki kinevette, volt, aki mellette állt, és hetekig ment a balhé –, hogy a Vanity Fair címlapjáig vitte a dolgot. Ráadásul, ha már teret kapott, nem csupán a kerekded idomok mellett állt ki, hanem a fegyvertartás ellen is felszólalt.

Amy Schumer ráadásul ezt is komikusan tette, ugyanis igen erőteljesen kampányol a fegyvertartás szigorítása mellett, ezt hangoztatta most a Vanity Fair belső oldalain is, miközben meglovagolt egy rakétát, igencsak lenge öltözetben. 

Woops wrong photo. Here I am!

@amyschumer által közzétett fénykép,

A másik téma pedig Amy Schumer számára szintén nagyon fontos, ez a nők szexuális szabadságát hangsúlyozza. Korábban egyébként a színésznő már rengeteg vicces dolgot mesélt szexuális életével kapcsolatban, így minden bizonnyal ennek okán mert egy ennyire kihívó fotóra vállalkozni. 

Thank you @vanityfair and Annie Leibovitz who I had to beg to take this shot

@amyschumer által közzétett fénykép,

Itt pedig a Vanity Fair címlapja, ahol pin-up lányként szexin pózol:

Fotó: Vanity Fair
Fotó: Vanity Fair

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top