Sztárok

Ellepték a rendőrök Kozso teaházát

Kozso is áram- és vízlopási ügybe keveredhetett. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a teaházához, hogy átvizsgálják azt, még az utca egy részét is lezárták.

Kozso ügyvédje éppen kedden reggel nyilatkozott a Mokkának. Dr. Nagy József azt mondta, nem volt, és most sincs eljárás Kozso ellen, a rendőrség pedig azt állapította meg, hogy nem szükséges nyomozást indítani. Ennek ellenére néhány óra múlva rendőrök és a vízművek munkatársai jelentek meg az énekes teaházánál, hogy átvizsgálják.

A botrányt a Zöld Teknős Barlangja nevű teaház egykori üzletvezetőjének feljelentése indította el. A férfi azt állítja, hogy Kozso lopja a vizet és az áramot is a helyiségben. A vízművek munkatársai  elkerülő vezetékeket kerestek a helyszínen, a rendőrökkel együtt több órán keresztül helyszíneltek. A teaháznál Kozso is megjelent, hogy aláírja a jegyzőkönyvet, de nyilatkozni nem akart – írja a Blikk.

Ellepték a rendőrök Kozso teaházát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top