Sztárok

Nagy Duett kiesői: pénteken tudták, távoznak

Bármennyire is élvezték az elmúlt adásokat, Lola és Markó Robi előre tudták, hogy ez lesz az utolsó fellépésük, és ők lesznek a Nagy Duett kiesői.

Ahogy Lola fogalmazott, neki akkor világos volt, mi lesz a szavazás végeredménye, amikor látta, kikkel állnak együtt a színpadon. Czippán Anett azt feltételezte, hogy az utolsó pár másodperc egy örökkévalóság, amíg végül kimondják a nyertes nevét, de Nagy Duett kiesője ezt nem így érezte.

Nagy Duett kiesői: pénteken tudták, távoznak

“Nem, ha a Schobert Norbi áll melletted, akkor az nem örökkévalóság. Ez egy olyan dolog volt, hogy nyilván láttam a produkciót, kinek mi az erőssége, ennek a műsornak mi az erőssége, nyilván nagyon szerettem volna még csinálni, de hát láttam, hogy ki áll mellettem” – mondta Lola, aki partnerével mindent beleadott az előadásaikba, és sajnálja, hogy vége ennek az időszaknak.

Nagy Duett kiesői: pénteken tudták, távoznak

Markó Robi ugyanígy érzett, sőt. “Biztosra vettem az egészet, én már tegnap napközben éreztem, sőt, amikor volt a próbafelvétel pénteken, már éreztem, hogy valami nincs rendben. Éreztem, hogy valami nem elég. És ez be is bizonyosodott.”

Nagy Duett kiesői: pénteken tudták, távoznak

A Nagy Duett kieső párosa Britney Spears egyik dalát adta elő, amit a videóra kattintva visszanézhetsz: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top