Sztárok

Bombera Krisztina: meg fognak operálni

Bombera Krisztina kénytelen újra kés alá feküdni, mert kiderült, hogy balesete óta nem gyógyult meg rendesen a könyöke. Nem is tudja rendesen használni.

Bobera Krisztina hosszú évekkel ezelőtt törte el a könyökét. Egy építkezési törmelékben megbotlott a mellkasára erősített, kenguruban lévő kisfiával, Márkkal, és elesett. Hogy védje a kicsit, a karját azonnal maga elé kapta, így az akkor még néhány hónapos kisfiúnak semmi baja nem lett. A még ma is dögös Bombera Krisztina azonban csúnyán eltörte a könyökét.  

“Egy építkezésen sétáltam át, amikor beakadt valamibe a lábam, én pedig előrezuhantam. (…) Ösztönösen magam elé tartottam a karomat, nehogy a gyerekemnek baja essen. Szerencsére Márk sértetlenül megúszta az esést, engem viszont kórházba vittek, ahol kiderült, szilánkosra tört a könyököm” – mondta a Best magazinnak.

Az ATV híradósának, Bombera Krisztinának azonban az utóbbi időben erősödtek a fájdalmai. Orvosa pedig felrótta neki, miért csak most, 12 év után ment vissza.

“A röntgenfelvételek egyértelműen kimutatták, hogy muszáj kivenni a régi szögeket, mert többet ártanak, mint használnak, ha bennem maradnak. Szóval meg fognak operálni én meg igyekszem nem érdeklődni a részletekről, jobb, ha minél kedvesebbet tudok az egészről… Tízéves Nóra lányom és Márk viszont azt mondta, ne aggódjak, ott lesznek majd velem a műtét után.”

Bombera Krisztina: meg fognak operálni

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top