Sztárok

Eurovíziós Dalfesztivál 2016: megvan, mikor lép színpadra Freddie a döntőben

Az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntője után megtartották a sajtótájékoztatót, ahol kisorsolták, hogy ki hányadikként adhatja majd elő a dalát a döntőben, így már azt is tudni, Freddie mikor énekelhet majd.

 A Blikk információi szerint Freddie az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének első felében léphet majd színpadra. Ennek bizonyára örül, hiszen az elődöntő eredményhirdetésénél is boldog volt, hogy elől van. “Hihetetlen érzés volt, amikor kimondták, hogy Hungary, szerintem lehetett is látni rajtunk a kitörő boldogságot. Örülök, hogy az első továbbjutók közt mondták be Magyarországot, így nem kellett végig izgulnunk, mint szegény máltaiaknak, akiket tizedikként jelentettek be” – mondta az énekes, aki egyébként biztos volt benne, hogy továbbjut az Eurovízió döntőjébe Pioneer című dalával.

“Az egész aréna vörösben úszott: bármerre néztem, a nézők pirosan világító LED-karkötős kezét láttam a magasban, hihetetlen érzés volt. Annyira jól éreztem magam a színpadon, hogy nem tudtam elképzelni, hogy ne jussunk tovább” – vallotta be Freddie, aki bízik abban, hogy az egyszerűség, letisztultság és természetesség, ami a produkciójában van, feltűnést kelt majd, és sok ember tetszését elnyeri. Azt azonban még nem tudja, fog-e változtatni bármit is szombatig. “Vissza fogjuk nézni a produkciót, és meglátjuk, hogyan tudjuk még jobbá tenni. A közönségnek tetszett, amit csináltunk, és bízom benne, hogy egy ehhez hasonló teljesítmény már elég ahhoz, hogy nagyon szép helyezést érjünk el a döntőben, de természetesen az a célunk, hogy a lehető legtovább tökéletesítsük a dalt. De mindenképpen szeretnék pihenni és feltöltődni, mert nagyon fontos a szombati verseny. Nemcsak miattam, hanem az ország miatt is. Magyarországért fogok énekelni a döntőben!” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top