Sztárok

Kiverte a biztosítékot Gundel Takács Gábor beszólása

Kiverte a biztosítékot a nézőknél Gundel Takács Gáábor egyik megjegyzése az Eurovíziós Dalfesztivál közvetítése közben.

“Azok a nézők, akik most csak hallgatták a produkciót, és nem nézték, jobban jártak” – így kommentálta a lengyel versenyző produkcióját az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntőjében Gundel Takács Gábor.

Ez pedig kiakasztotta a nézőket, akik a neten osztották ki a műsorvezetőt. “Gundel Takács Gábor miért ilyen felszínes, primitív, homofób s…fej?! Nem először szól be, szól le valakit fanyalgóan élő műsorban. Őt minősíti. De a tévécsatornát is (Duna Televízió), mely büntetés nélkül hagyja az ilyen megnyilvánulásait” – írta a műsor honlapján egy néző, akihez mások is csatlakoztak. “A lengyel fiút gusztustalan módon szólta le Gundel. Tele az aréna melegzászlókkal, melegekkel, és Gundel ilyen és hasonló homofób beszólásokkal szórakoztat minden évben. Érthetetlen. Egy ilyen tapasztalt tévés nem engedheti ezt meg magának. Senki sem” – áll egy másik hozzászólásban.

A lengyel fiú fellépését egyébként eddig 920 ezren nézték meg a neten, a magyar versenyzőét pedig majdnem 700 ezren. Itt az előadás, amire kiakadt Gundel.

forrás: Blikk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top